A szerkesztőről
Szabina vagyok, '92 januári születésű. A blogon és általában a barátaim körében Ninaa. Nagyon régóta vezetek blogot, valamikor 14 éves koromban kezdhettem. Az első weboldalam után nem találtam a helyem, de azt hiszem, most már a fromninaa megfelelő lesz minden szempontból.

2012 óta párkapcsolatban élek. 2015 karácsonyán eljegyzett, de az esküvővel még nagyon sokáig várunk. Nem akarjuk elsietni. Két szakmám van: az egyik a webmester, amit bővíteni szeretnék a webdesignerrel és a másik pedig a pedagógiai asszisztens. Utóbbiban dolgoztam majdnem két évet, megszakításokkal. Most pedig keresem a (munka)helyem. Mindig mindent ki akarok próbálni, de eléggé válogatós vagyok minden téren. Izgulós típus vagyok, és ez rossz hatással van rám az állásinterjúk során. Még nem találtam meg a helyem a dolgozói iparban.

Minden álmom webdesignerként a "csúcsra törni". Ezért 2015 közepe felé elkezdtem komolyabban tenni azért, hogy az álmom teljesüljön. Sajnos ehhez még tanulnom kell és fejlődnöm, de szépen, lassan, haladok. Ez egy olyan szak, amit bármikor bárki csinálhat.

Kiskorom óta horrorfilm mániában szenvedek. Az ázsiai kultúra, főleg a Japán, ami még nagyon - nagyon érdekel. Mese és anime függő is vagyok. Megszerettem a kpop - ot és mostanában csak azt hallgatok. Emellett pedig imádom a rapzenéket, magyar és külföldi is jöhet minden mennyiségben. Egyébként mindenevő vagyok. Filmek, zenék, sorozatok terén. Ami érdekel, azt úgyis meg fogom nézni, hallgatni.

Nagyon szeretem a cicákat. Van is egy édeske, Nyaffinak hívjak és 2014 óta él velünk. Fogtok majd vele találkozni és amióta ő megvan, hatalmas cicamániában szenvedek. Minden kedves kóbor állatot befogadnék, ha tehetném. Amúgy van még egy állatunk, Liza a labrador nőszemély kutyus. Hamis egy jószág, de imádjuk. Azt hiszem ő már több, mint 8 éves. Fogalmam sincs, hogy kutyaévben az mennyi.

A külsőmről is picit: A hajam a mindenem, mármint magamon. Hosszú és barna. A szemem zöldesbarna, amit mások szeretnek inkább, amúgy sokat könnyezik. Alacsony vagyok (155 cm) és átlagos alkatú. A hasam és derekam körül dolgoznom kell, mert szedtem fel pár kilót. Lusta vagyok. Szeretem a kényelmes ruhákat és cipőket, de nem vetem meg most már a nőiesebb dolgokat sem. Amúgy önbizalomhiányban szenvedek.

Ahol még megtalálhattok: 
WE♥IT - kedvenc képgyűjtős oldalam
TWITTER - csak, hogy ilyenem is legyen
INSTAGRAM - kövess, ha szeretnél

Másik weboldalam:
BEYONCE - www.beyonce.flaunt.nu

Röviden tömören ennyi. Olvassátok a blogot és engem is jobban megismerhettek majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése